Sådan fjerner du tragten på din PGO 2-takt!

Sådan fjerner du tragten i din PGO 2-takts motor.

Når du skal fjerne begrænsning tragten på din scooter eller knallert, vil du have brug for følgende værktøj:
Topnøglesæt
Stjerneskruetrækker

Trin 1.
Det første du skal gøre er at fjerne din sædekasse så du kan få adgang til motoren fra toppen. (Afmontering af sædeskjold vil gøre det nemmere at få adgang, men er ikke nødvendigt.)

Trin 2.
Herefter afmonteres luftfilteret og karburatoren. Du skulle nu gerne have fri adgang til din indsugningsstuds, og du burde kunne se de 4 bolte der holder den fast.

Trin 3.
Du skal nu fjerne de 4 bolte så du kan løfte indsugningsstudsen af. Tragten finder du imellem indsugningsstudsen og membranen. Det er en lille lysegrå plastiktragt, som du skal tage ud.

Trin 4.
Du har nu fjernet din tragt og du skal samle alt på samme måde, som da du tog det fra hinanden. Først spænder du de 4 bolte til indsugningsstudsen, derefter sætter du karburator og luftfilter på igen og til sidst sædeskjold og sædekasse.

Trin 5.
Du har nu pillet begrænsnings-tragten på din PGO motor.

Disclaimer: Denne guide er kun ment som en vejledning. Vi påtager os ikke ansvar for eventuelle skader eller problemer, der måtte opstå i forbindelse med denne guide. Det anbefales at søge professionel hjælp ved tvivl eller uerfarenhed.

Ved afmontering af tragten gør du potentielt din knallert/scooter ulovlig da din knallert derfor kører hurtigere end de tilladte 30 km/t. Før du foretager nogle ændringer, bør du sætte dig ind i love og regler vedrørende knallerter. Husk at respektér loven og kør sikkert.

Tilbage til blog